Cum comand tapet?

1. Pentru a putea plasa o comanda te rugam sa te inregistrezi / loghezi folosind butonul “Contul Meu”. Astfel, vei putea vedea oricând status-ul comenzii cat si istoricul comenzilor anterioare.

2. Navigheaza categoria de tapet si foloseste filtrele predefinite pentru a gasi mai repede modelul potrivit. Alege modelul preferat si descopera variatiile de culoare a fiecaruia. Cand vezi ceva ce iti place, acceseaza pagina produsului.

3. Pe pagina produsului, alege culoarea preferata si textura tapetului. Daca vrei sa te asiguri ca tapetul ce urmeaza sa il comanzi este asa cum iti doresti, apasa pe butonul “Comanda mostra” dupa ce ai facut selectia. Ti va adauga in cos 1 metru patrat din modelul, culoarea si textura aleasa.

4. Introdu dimensiunile peretelui tau in campurile “Latime” si “Inaltime” pentru a calcula suprafata totala a tapetului. Acceseaza pagina “Montaj” pentru detalii despre cum sa masori peretele tau. Ca sa ai o marja de eroare, noi vom adauga 10 cm de grafica pe orizontala si verticala fata de dimensiunile introduse.

5.a. Daca ai optat pentru un model de tapet seamless (pattern), apasa butonul “Adauga in cos” dupa ce ai selectat culoarea, textura si ai completat dimensiunile peretelui tau. Acesta iti va aduga in cosul de cumparaturi comanda ta de tapet.

5.b. Daca ai optat pentru fototapet, apasa butonul “Personalizeaza” dupa ce ai selectat culoarea, textura si ai completat dimensiunile peretelui tau. Acesta va deschide o fereastra suplimentara cu intreaga grafica. Cadranul cu margine alba reprezinta peretele tau, conform dimensiunilor introduse in campurile “Latime” si “Inaltime”. Misca grafica pentru a selecta portiunea preferata din model si apasa pe butonul “Adauga in cos” pentru a continua comanda.

6. Dupa ce ai terminat de adaugat produsele dorite si vrei sa lansezi comanda, acceseaza pagina “Cart“. Verifica daca toate produsele apar in cosul tau si apasa pe “Continua cu finalizarea comenzii” pentru a trece la urmatorul pas.

7. Verifica / completeaza datele de facturare. Daca vrei ca produsele sa fie livrate la o alta adresa fata de cea de facturare bifeaza casuta “Livrezi la o alta adresa?” si completeaza campurile ce apar.

8. Alege modalitatea de plata si bifeaza casuta “Sunt de acord cu termeni si conditii“. Apasa butonul “Plaseaza comanda” pentru a continua. In functie de modalitatea de plata aleasa, introdu datele cardului tau sau completeaza formularul pentru Ordin de plata.

9. Iti multumim, am primit comanda ta si vei primi pe mail confirmarea. Pentru a verifica statusul ei poti accesa oricand pagina “Comenzi” din sectiunea “Contul meu”.

Cele mai vandute produse: