Povestea Updeco®

Daca ne-am descrie in cateva cuvinte ar fi “creative, eco-friendly, print on demand, design”. Ideea de baza a brand-ului Updeco® este de a reduce consumul de energie si materie prima prin imprimarea produselor atunci cand sunt comandate, nu inainte. Astfel poti obtine obiectul tau Home & Deco preferat dintr-o sursa locala, prin procese eco-friendly si cu un consum minim de resurse.

Cu o experienta de peste 12 ani in imprimarea digitala am creat o gama de produse decorative premium, cu adevarat personalizate, care sa surprinda esenta fiecarui individ. Fiecare proiect este tratat cu acelasi nivel de profesionalism si meticulozitate cu care ne-am obisnuit deja clientii de-a lungul anilor. Folosim cele mai noi tehnologii de imprimare, cu cerneala certificata eco-friendly, pentru ca ne pasa de sanatatea clientilor nostri si a mediul inconjurator.

Din echipa noastra fac parte arhitecti, designeri de interior si oameni cu vasta experienta in imprimarea digitala, asa ca nu exista proiect prea complicat pentru noi.

Credem cu tarie in produsele autohtone si de aceea suntem mandri de fiecare data cand punem eticheta “Fabricat in Romania” pe produsele noastre. In vasta noastra galerie de modele de produse vei gasi creatii ale tinerilor absolventi de la Facultatea de Arte, ca parte a programului nostru de a investi in viitor, in generatiile tinere. Daca totusi nu ai gasit modelul de tapet potrivit stilului tau, echipa noastra de graficieni te poate ajuta cu crearea unui model de tapet care sa te caracterizeze perfect.